Ny medlem

Sök till Hägerstens Kammarkör
Är du intresserad av att vara med i Hägerstens Kammarkör? 
Rekrytering av nya korister sker löpande vid behov. Just nu söker vi särskilt tenorer och andrabasar (till VT2022). Du som söker ska vara under 45 år, ha körvana och god notläsningsförmåga.

Varmt välkommen att kontakta dirigent Lisa Carr om du vill veta mer eller boka tid för provsjungning. Mejla till dirigent@hagerstenskammarkor.se

Kan vara bra att veta…

Repetitioner
Tisdagar kl 18.45-21.30 i Uppenbarelsekyrkan.

Körens arbete
Körens arbete består i huvudsak av konsertverksamhet samt medverkan i högmässor i Uppenbarelsekyrkan, Hägerstens församling. Det senare sker i mindre ensembler ur kören. Varje körmedlem medverkar normalt i en till två högmässor per termin. Konsertverksamheten är körens största uppgift. Den är främst förlagd till Uppenbarelsekyrkan, men emellanåt gästar vi även andra kyrkor i stockholmsregionen.


Turnéer
Varje år åker kören på turné  i Sverige eller utomlands. Kören har besökt Portugal, Spanien, Ungern, Tyskland, Italien m fl länder.

Körens organisation
Formellt är kören organiserad som en ideell förening. Föreningen Hägerstens Kammarkör är en av många grupper som har sin hemvist i Uppenbarelsekyrkan i Hägerstens församling.

Sånglektioner
Som medlem i Hägerstens Kammarkör har man möjlighet att få sånglektioner till reducerat pris några gånger om året. En professionell sångpedagog med körerfarenhet ansvarar för lektionerna.

Ämbeten
Alla medlemmar har en ansvarsuppgift inom något specifikt område, kallat ämbete. Det kan röra sig om att vara klubbmästare och fikaansvarig, sitta i repertoarråd, vara pr-ansvarig, webbansvarig, notfiskal eller stämfiskal, sitta i klädkommitté m.m. Inför varje ny produktion utser styrelsen dessutom någon som under produktionens gång fungerar som inspicient (projektansvarig) under processen fram till färdig konsert.

Läs mer om oss här.